host alma

Site yayınlama ile ilgili konuları paylaşıldığı forum

Re: host alma

Mesajgönderen Marksman » Cum Ağu 19, 2011 12:50 pm

SMF dosyaları içinde index.html dosyası zaten bulunmuyor. Bu dosyanın olmaması problem teşkil etmez.

Hata mesajında settings.php dosyasının bulunamadığı yazıyor. Hangi aşamada bu hata mesajını aldınız? Forum kurulumunu yaptınız mı?
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Mesajgönderen Piyade » Cum Ağu 19, 2011 12:57 pm

Yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada ,sağolun. Ben fileZilla programında ana bilgisayar bölümüne kendi web sitemin adresini yazdım galiba burda bir sorun var. Sizin sorunuza gelirsek index.php yoktu sunucuda onu yolladım SMF dosyalarının içinden sonra ise sitemi adres cubuguna yazıp tıkladıgımda cıktı.
Piyade

Mesajgönderen Marksman » Cum Ağu 19, 2011 1:27 pm

Piyade yazdı:Yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada ,sağolun. Ben fileZilla programında ana bilgisayar bölümüne kendi web sitemin adresini yazdım galiba burda bir sorun var. Sizin sorunuza gelirsek index.php yoktu sunucuda onu yolladım SMF dosyalarının içinden sonra ise sitemi adres cubuguna yazıp tıkladıgımda cıktı.

:?
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Mesajgönderen Piyade » Cum Ağu 19, 2011 1:41 pm

Galiba sorunuzun cevabını tam veremedim :D . Daha kuruluma geçmedim.
Piyade

Mesajgönderen Marksman » Cum Ağu 19, 2011 3:39 pm

Piyade yazdı:Galiba sorunuzun cevabını tam veremedim :D . Daha kuruluma geçmedim.

Kuruluma geçmediyseniz size tavsiyem, sunucuya gönderdiğiniz tüm dosyaları silip yeniden yüklemenizdir. Tüm dosyaların doğru şekilde gönderildiğinden ancak bu şekilde emin olabilirsiniz. Eğer dosyaları sorunsuz gönderirseniz kurulum sayfasıda sorunsuz açılır.
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Mesajgönderen osmnb » Cum Ağu 19, 2011 9:21 pm

aynı sorun bendede vardı...index.html diye dosya aramayacaksın,açılışta görünmesini istediğin sayfanın adını index.html yapacaksın.oda olmazsa başka bir sorun var demektir
osmnb

Mesajgönderen Neymar_10 » Çrş Eyl 14, 2011 2:09 pm

bu smf klasörü yok bi yerde yanlış mı yaptım :roll:
Neymar_10

Mesajgönderen Marksman » Çrş Eyl 14, 2011 10:25 pm

Neymar_10 yazdı:bu smf klasörü yok bi yerde yanlış mı yaptım :roll:

Burada yazılanları uygulamamışsın.
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Mesajgönderen brktkt » Prş Ara 15, 2011 3:03 pm

host aldım. domain de aldım dediğiniz gibi domaine nameserver girişini yaptım. fakat hosta giriş yapamıorum. şifreyi yazdıgımda 'There is a problem with your billing account. Please contact sales@hostgator.com to get this resolved.

Sorry for the inconvenience
' bu mesaj cıkıyor. Bütün butonların sonucunda bu mesaj cıkıyor herahangı bır işlem yapamıorum. 48 saat muhabbetinden dolayımı oluyor. şimdiden teşekkürler
brktkt

Mesajgönderen Marksman » Cmt Ara 17, 2011 7:26 am

brktkt yazdı:host aldım. domain de aldım dediğiniz gibi domaine nameserver girişini yaptım. fakat hosta giriş yapamıorum. şifreyi yazdıgımda 'There is a problem with your billing account. Please contact sales@hostgator.com to get this resolved.

Sorry for the inconvenience
' bu mesaj cıkıyor. Bütün butonların sonucunda bu mesaj cıkıyor herahangı bır işlem yapamıorum. 48 saat muhabbetinden dolayımı oluyor. şimdiden teşekkürler

48 saat nedeniyle gerçekleşeceğini zannetmiyorum. www.sitenizinadresi.com/cpanel sayfasına girerek hostgator'un gönderdiği maildeki şifreleri yazarak giriş yapabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

ÖncekiSonraki

Dön Site Yayınlama

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir