filezilla ile gönderi

Site yayınlama ile ilgili konuları paylaşıldığı forum

filezilla ile gönderi

Mesajgönderen senem » Pzt Eki 31, 2011 1:26 pm

Durum: Bağlantı sağlandı, hoşgeldin mesajı beklenmekte...
Cevap: 220 SadeceHosting.Com Services (linux01.sadecehosting.com)
Komut: USER senem
Cevap: 331 Password required for senem.
Komut: PASS **********
Cevap: 530 Login incorrect.
Hata: Sunucuya bağlantı kurulamıyor

bu hata mesajını alıyorum, nerde hata yapmış olabilirim?
senem

Re: filezilla ile gönderi

Mesajgönderen Marksman » Çrş Kas 02, 2011 7:58 am

Anladığım kadarıyla kullanıcı adı veya parolayı yanlış yazmışsınız. Web adresi, kullanıcı adı ve şifrenizi kontrol edin.
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Mesajgönderen EdwardBloom » Pzt Kas 28, 2011 5:05 am

GoDaddy'den hosting ve Domain aldım. Daha sonra sitemi aktarmak için Filezilla yükledim. Ancak FileZilla'yla bir türlü bağlanamadım. adrese goddady deki ftp adresimi ftp adımı şifremi girdim. ilk başta zaman aşımı tarzı bir hata veriyordu bende süreyi değiştirdim. Şimdiyse şu kopyaladığım hatayı veriyor. Neyi eksik yaptığımı bilmiyorum, eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim.

"ETIMEDOUT - Connection attempt timed out" ile bağlantı denemesi başarısız oldu.
Hata: Sunucuyla bağlantı kurulamıyor
Durum: Yeniden denemek için bekleniyor...
Durum: atk.com için adres çözümleniyor
Durum: 46.252.196.1:21 bağlantısı kuruluyor...
Durum: "ETIMEDOUT - Connection attempt timed out" ile bağlantı denemesi başarısız oldu.
EdwardBloom

Mesajgönderen Marksman » Pzt Kas 28, 2011 10:50 pm

EdwardBloom yazdı:GoDaddy'den hosting ve Domain aldım. Daha sonra sitemi aktarmak için Filezilla yükledim. Ancak FileZilla'yla bir türlü bağlanamadım. adrese goddady deki ftp adresimi ftp adımı şifremi girdim. ilk başta zaman aşımı tarzı bir hata veriyordu bende süreyi değiştirdim. Şimdiyse şu kopyaladığım hatayı veriyor. Neyi eksik yaptığımı bilmiyorum, eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim.

"ETIMEDOUT - Connection attempt timed out" ile bağlantı denemesi başarısız oldu.
Durum: Yeniden denemek için bekleniyor...
Durum: atk.com için adres çözümleniyor
Durum: 46.252.196.1:21 bağlantısı kuruluyor...
Durum: "ETIMEDOUT - Connection attempt timed out" ile bağlantı denemesi başarısız oldu.

Muhtemelen sitenizin adresini, kullanıcı adını veya şifrenizi yanlış yazmışsınızdır. Godaddy.com'dan gelen mailde yazanlar ile girdiğiniz kullanıcı adı ve şifreyi tekrar kontrol edin. Sorun devam ederse Godaddy.com'dan yardım talep edebilirsiniz. Yabancı diliniz yoksa Godaddy.com şifrenizi özel mesaj ile bana yollarsanız yardımcı olabilirim.
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Dön Site Yayınlama

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir