Özel Mesajlar

Site ile ilgili duyurular...

Özel Mesajlar

İleti Albay 25 Nis 2008, 00:32

Sitemizin iletişim sayfasında ve forumumuzun kurallar bölümünde özel mesaj ile yardım etmediğimizi söylemiştik. Buna rağmen özel mesaj ile veya msn'den yardım isteyen bir çok kişi oldu. Yardım etmeyeceğimizi söylememize rağmen mesajlarınızı cevapsız bırakmamaya çalıştık. Ancak son zamanlarda özel mesaj trafikleri öyle arttı ki nerede forumda yazılanlardan daha çok özel mesaj ile yardım eder olduk. Bu konuyu açarak özel mesaj ile gönderdiğiniz yardım mesajlarına cevap vermeyeceğimi tekrar hatırlatmak istedim.

Üye sayımızı artırmak, forumumuzun ziyaretçi sayısını artırmak gibi bir niyetimiz yok. Sadece sorun yaşayanların cevapları kısa sürede bulmalarını sağlayacak bir forum oluşturmak istiyoruz. Sadece web sitesi yapımı ile karşılaşılan sorunlar ve çözümlerinin olduğu bir forum oluşturmak istiyoruz. 70 milyonluk ülkemizde mutlaka birileri smf ile site yapmıştır ve mutlaka birileri sizlerle benzer problemler yaşamıştır. Google'de arama yaparsanız bu konulara ve çözümlere ulaşabilirsiniz. Bizim de yapmak istediğimiz, bu çözüm veritabanına katkıda bulunmak. O nedenle özel mesajla yardım talep etmek yerine konu açarak, düzgün bir dille ve problemi açıkça belirterek yardım talep edin. Yardımcı olmaya çalışalım hem siz hem diğer kullanıcılar yararlansın.
Bunları biliyor musunuz? :mrgreen: Duyuru ve Forum Kuralları

"Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlâtları, yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz." M.Kemal
Kullanıcı avatarı
Albay
Admin
Admin

Duyurular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir