Teşekkür...

Site ve forumumuz ile ilgili görüş ve önerilerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz.

Teşekkür...

Mesajgönderen kardelen » Sal Eyl 20, 2011 8:03 am

Selamlar;
Size Çok teşekkür ediyorum çünkü aradığım tüm soruların cevabını fazlasıyla ve sadece bir sitede buldum. Anlatımınız çok güzel , daha önce her bir sorun için belki 10 farklı siteyi açıp çözüm arardım, şimdi herşeyi gayet net ve hepsini bir arada bulabiliyorum, ellerinize sağlık, sayenizde oldu tekrar teşekkür eder, İyi Çalışmalar Dilerim..
kardelen

Re: Teşekkür...

Mesajgönderen Marksman » Sal Eyl 20, 2011 6:27 pm

Mesajınız için teşekkür ederim sayın kardelen.

Sitemi hazırlarken site yapımı ile ilgili tüm bilgi ve araçları tek kaynak altında toplamayı ve basit bir dille site yapımını anlatmayı amaçlıyordum. Onca çaba ve emekten sonra başarılı olduğunuzu görmek, insanların takdirini kazanmak insanı gerçekten çok mutlu ediyor. :) Mesajınız için tekrar teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Mesajgönderen carsi1452 » Sal Kas 08, 2011 5:15 am

geceden beri arastırıyorum smf le ilgili bı ornek vereyim meta olusturmayla ılgılı bı cok sıte baktım hıc bırınde işime yarayacak bı anlatım bulamadım
bu sitede rastlayınca ogrenebılecem dıye oh be dedim :D ilk defa forum actım artık yavas yavas detayları ogrenmeye baslıyorum forumda bu detayları gormek iyi olur ama işin basitliğini ve adımlamasını bosmadan hani sis bu forumu yaparken hangi adımları takip ettinis hangi modlar işinisi gordu mesela mod lar cok onemli cok rahat bulunuyor dısarıdan ama tam olarak nasıl yapıldıgı ve ne işe yaradıgı anlatılmıyor bır yıgın kırlılık oluyo inanın bu siteye nasıl katkım olur dıye dusundum actıgım foruma eklemek ıstedim yapamadım cunku anlatanlar en karmasık sekilleri bıle bulmus anlatmıs ama en basit ayrıntıyı atlamıs cunku o bılıyo bısı de oyle sanıyor :D ne demek istedigimi anlatabildim herhalde saygılar
carsi1452

Mesajgönderen hazarbey » Pzt Ara 26, 2011 3:04 pm

Vermiş olduğunuz emeğe ve göstermiş olduğunuz ilgi alakaya başarınıza gerçekten Teşekkürler.
Allah razı olsun...
Yeni merak edenler için Web tasarımına başlamaları için süper bir gösterim ve anlatım...
Yani tek kelime ile...
H A R İ K A...!
Başarılarınızın devamını diliyorum...
hazarbey

Dön Önerileriniz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir