host alma

Site yayınlama ile ilgili konuları paylaşıldığı forum

host alma

Mesajgönderen rabarba » Prş Tem 21, 2011 1:53 pm

site yayınlama konusunda bahsettıgınız host almayı birebir uyguladım 5dk sonra aktif olucak diyor ama siteye giremıyorum ve sonrasında hostu aldıgım site cıkıyorr filezilla programıyla basarlı bir girişte yapıyorum siteye uploadlarım oluyor ama siteye girince hostu alıdıgm sitenın ana sayfası cıkıyor yardımlarınız için şimdiden tskuurller :)
rabarba

Re: host alma

Mesajgönderen Marksman » Cum Tem 22, 2011 12:01 am

Hosting kullanıcı adı ve parolanı özel mesaj ile bana gönder.
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Mesajgönderen osmnb » Çrş Ağu 10, 2011 10:24 pm

İYİ GÜNLER AYNI SORUNU BENDE YAŞIYORUM FİLEZİLLAYLA DOSYALARIMI GÖNDERDİM AMA SİTEME GİREMİYORUM.HOST ALDIĞIM SİTE ÇIKIYOR.ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ TŞK EDERİM
osmnb

Mesajgönderen Marksman » Cmt Ağu 13, 2011 3:23 am

Eğer site açılmıyorsa site dosyalarını yanlış göndermişsiniz demektir. Sitenizi gönderdiğiniz klasörün içinde index.html veya index php dosyasının görülebiliyor olması gerekir. Sorunu çözemezseniz hosting paketinizin kullanıcı adı ve şifresini özel mesaj ile bana gönderin. Sorunun nedenini daha kısa sürede anlayıp çözümü burada yazarım.
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Mesajgönderen osmnb » Pzr Ağu 14, 2011 11:01 pm

tşk ederim sorun tahmin ettiğiniz gibiymiş düzelttim....kusura bakmayın ama başka birşey sorucam.siteye gönderdiğimiz dosyalar bilgisayarımızdan silinirse onları tekrar nasıl bulabiliriz.siteye gönderdiğimiz gibi alabilirmiyiz..denedim beceremedim..
osmnb

Mesajgönderen Marksman » Pzr Ağu 14, 2011 11:56 pm

Siteye gönderdiğiniz gibi bilgisayarınıza da kopyalayabilirsiniz. Filezilla programını açıp sol bölümde bilgisayarınızdan bir klasör seçin. Örneğin C diskinde yeni bir klasör oluşturup FileZilla'dan bunu seçebilirsiniz. Daha sonra sunucudaki site dosyalarını seçtiğiniz klasörün üzerine sürükleyip bırakın.
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Mesajgönderen Piyade » Cum Ağu 19, 2011 12:45 am

Arkdaşalar yukarıda dediğiniz gibi index.php yoktu onu da yolladım ama index.php yi bulamadım rmf de yok .Acaba nasıl bir cozum bulabılırz .
Piyade

Mesajgönderen Marksman » Cum Ağu 19, 2011 9:09 am

Piyade yazdı:Arkdaşalar yukarıda dediğiniz gibi index.php yoktu onu da yolladım ama index.php yi bulamadım rmf de yok .Acaba nasıl bir cozum bulabılırz .

Eğer gönderdiğin dosyalar arasında index.php yoksa diğer dosyalarıda yanlış göndermişsindir demektir. Tahmin ediyorumki siz kök klasörü olduğu gibi sunucuya yolladınız. Halbuki kök klasörün içindeki dosyaları sunucuya göndermeniz gerekirdi. Tekrar hatırlatayım. SMF, phpBB veya Joomla ile site yapıyorsanız, site dosyalarının bulunduğu klasörünüz var demektir. Bu klasöre kök klasör denir. İşte bu klasörün içindeki dosyaları sunucuya göndermelisiniz. Bunu yaptığınız zaman bir sorun kalmayacaktır ve sitenizin adresini yazdığınızda kurulum sayfası açılacaktır.
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Mesajgönderen Piyade » Cum Ağu 19, 2011 10:59 am

Kusura bakmayın.İndex.php deği , index.html yi bulamıyorum SMF dosyalarının içinde ama teşekkür ederim kök klasör için verdiğiniz bilgilere . . .
Piyade

Mesajgönderen Piyade » Cum Ağu 19, 2011 11:20 am

Bir de böyle bir hata alıyorum acaba ne eksik yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana. Siteme girdiğim zaman ;

Warning: require_once(/srv/disk2/819550/www/fullindir.atwebpages.com/Settings.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /srv/disk2/819550/www/fullindir.atwebpages.com/index.php on line 51

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/srv/disk2/819550/www/fullindir.atwebpages.com/Settings.php' (include_path='.:/usr/local/php5/share/pear') in /srv/disk2/819550/www/fullindir.atwebpages.com/index.php on line 51
Piyade

Sonraki

Dön Site Yayınlama

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir