Merhaba

Kendinizi tanıtıp forum üyeleriyle tanışabileceğiniz forum

Merhaba

Mesajgönderen herkezindunyasi » Cmt Ağu 20, 2011 2:39 pm

Merhaba,

Ben Barış KALFA, bende en azından bi webaster sayılırım ve bir iki bedava sitem var, çok fazla kodlama bilmem en çok HTML başka yok :D (C++ ya yeni başladım)

gördüğüm kadarıyla forumda pek fazla kişi yok ama yardım edeceğim ...
herkezindunyasi

Re: Merhaba

Mesajgönderen Marksman » Cmt Ağu 20, 2011 5:46 pm

Hoş geldin Barış. Bende web konusunda çok bilgili olduğumu söyleyemem. :mrgreen: HTML ve birazda CSS biliyorum sadece.

Forumumuz aslında hareketliydi ancak çoğu konu genel kullanıcıların ihtiyacı olan bilgiler içermiyordu. Bu nedenle forumu yeniden kurup bundan sonra açılacak konulara özen göstermeye karar verdim. Forumu webmaster adaylarının karşılaşacağı sorunlara kısa sürede cevap bulacağı bir veritabanı olarak kullanmak istiyorum. Bu amaca yönelik yapacağın paylaşımlar için şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar,
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Mesajgönderen pofidik84 » Prş Eyl 01, 2011 2:03 pm

Marksman yazdı:Hoş geldin Barış. Bende web konusunda çok bilgili olduğumu söyleyemem. :mrgreen: HTML ve birazda CSS biliyorum sadece.

Forumumuz aslında hareketliydi ancak çoğu konu genel kullanıcıların ihtiyacı olan bilgiler içermiyordu. Bu nedenle forumu yeniden kurup bundan sonra açılacak konulara özen göstermeye karar verdim. Forumu webmaster adaylarının karşılaşacağı sorunlara kısa sürede cevap bulacağı bir veritabanı olarak kullanmak istiyorum. Bu amaca yönelik yapacağın paylaşımlar için şimdiden teşekkür ederim.

İyi forumlar,

Evet forum yenilenmiş, uzun zamandır girmiyordum. Şaşırdım doğrusu :)
pofidik84

Mesajgönderen gokhan.menzil » Sal Eyl 06, 2011 7:40 am

Arkadaslar bende siteye yeni geldim.Web sitesi kurma bakimindan Gariban sayilirim :) dinlenme tesisinde calisiyorum.Ekonomik web sitesi bulma arayisindayim.Yardimci olursaniz sevinirim.
gokhan.menzil

Dön Kendinizi Tanıtın

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir