joomla sorun veri tabanına baglanamıyor numara 2

Joomla ile ilgili konuların paylaşıldığı forum

joomla sorun veri tabanına baglanamıyor numara 2

Mesajgönderen carsi1452 » Pzt Kas 07, 2011 9:04 am

4 adımda herseyi dolduruyorum ama ileri deyince veri tabanına baglanamıyor numara 2 diye uyarı geliyo sebebi ne olabilir nerde hatam var baska sıtelere baktım kafam daha cok karıstı ne gusel adım adım gıdıyodum sorun hosting saglayıcısındamı acaba ? byethost ?
carsi1452

Re: joomla sorun veri tabanına baglanamıyor numara 2

Mesajgönderen Marksman » Pzt Kas 07, 2011 11:55 am

Sorun hosting paketinden kaynaklanabilir ancak bu sorun geçicidir. Eğer hosting paketinden kaynaklanıyorsa bir süre sonra tekrar denerseniz sorun yaşamayabilirsiniz. Aşırı yüklenme nedeniyle ücretsiz paketlerde bu gibi hatalar olabiliyor. Sitenizi kurup yayına başlasanız dahi bazen siteniz açılmayabiliyor. O nedenle ciddi bir projeniz varsa ücretsiz hosting kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

Diğer nedende kullanıcı adı ve parolanızı yanlış yazmanız olabilir. Hosting paketinizin yönetici paneline girin ve veritabanı adı, adresi, parolası, kullanıcı adı bilgilerini dikkatlice kontrol edin.
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Mesajgönderen carsi1452 » Pzt Kas 07, 2011 6:33 pm

aslında proje ıcın tecrube kasanmaya calısıyorum cok telekkurler herhalde sunucudan kaynaklı pek rastlamadım sitede ben sisin sitedeki gibi i forum ve site yapmak istiyorum iki ayrı domain iki ayrı host mu almam gerek yoksa aynı domain ve hosttan yapabilirmiyim tecrube as oldugu ıcın cumle kurmakta sorun oluyor bununla ilgili bı calısmanıs ve anlatımınıs olabilirmi ? su anda smf ve joomladan site kurdum bunları birleştirmekle ilgili ? tekrar teşekkurler
carsi1452

Mesajgönderen Marksman » Pzt Kas 07, 2011 8:14 pm

forum.bedavasiteyapmak.com adresi bir subdomain (alt alan adı)'dir. Subdomain için yeni bir domain ve hosting paketi almanız veya fazladan ödeme yapmanız gerekmez. Bir domain ve hosting paketi alıp bağlantısını yaptıktan sonra ücretsiz olarak alt alan adı açabilirsiniz. Bazı hosting paketleri sınırsız alt alan adı açmanıza izin verirken bazı hosting paketlerinde ise açabileceğiniz alt alan adı sayısı sınırlıdır.
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Dön Joomla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir