arkadaşlar öncelikle tüm site sakinlerine ve yönetimine selamlarımı iletiyorum böyle faydalı bir site yaptıkları için sonsuz teşekkür ederim site yapımı ile ilgili neredeyse tüm aklıma takılan konuların cevabını buldum. Ama küçük bir sorunumu paylaşmak istiyorum.
sevgili dostlar joomla ile bedava hosting kullanarak bir site yapmaya karar verdim ve bu sitedeki tüm adımları tek tek takip ederek son aşamaya kadar geldim fakat joomla kurulumundaki veritabanı yapılandırması kısmında sürekli sunucuya bağlanılamıyor hatası alıyorum, awardspace/website manager/mySQL manager kısmından tam olarak anlatıldığı gibi veritabanı girişlerini başarıyla tamamladım ve buradan elde ettiğim DBhost, DB name ve DB user bilgilerini kullanarak joomlada veritabanı yapılandırma ayarlarını giriyorum ama bir türlü bağlanmıyor, bu arada filezilla ile dosya aktarımı yaparken yaklaşık 4 veya 5 tane dosyada hata verdi ama onları sildim bu şekilde dosya aktarımı tamamlandı. joomla veritabanı yapılandırma ayarlarındaki SUNUCU ADI, KULLANICI ADI, ŞİFRE VE VERİTABANI ADI kısımlarına ne yazmam gerekiyor tam olarak açıklayabilirseniz çok sevinirim değerli site yönetimi ve sakinlerine saygılar sunarım.