Html Siteye Admin Paneli Nasıl Eklenir?

Site yapımı ile ilgili genel konuların paylaşıldığı forum

Html Siteye Admin Paneli Nasıl Eklenir?

Mesajgönderen Zubizaretta » Cmt Eyl 03, 2011 8:42 pm

Öncelikla merhaba, ben internetten indirdiğim html bir siteyi bedava hosta attım ve sorunsuz çalıştı. Zaten site 50kb :) Sormak istediğim ve yardımınızı beklediğim konu şu; html siteme her bişey eklediğim zaman yazı, resim, video ftp ile bağlanıp upload yapmak zorundamıyım??? Joomla ve Wordpressteki gibi kullanabileceğim bir admin panel olamazmı?? Bununla ilgili internette biraz araştırma yaptım ve html bir admin paneli indirdim. Panel oldukça gösterişli ve şık. Ama gel gelelim ben onu siteme nasıl tanıtacağımı kullanacağımı bilmiyorum?? Bu konuda yardım edebilirseniz çok sevinirm.

Buda admin panelin resmi;
Resim

Şimdiden teşekkürler ;)
Zubizaretta

Re: Html Siteye Admin Paneli Nasıl Eklenir?

Mesajgönderen Marksman » Pzr Eyl 04, 2011 10:59 pm

Html sayfalarda değişiklik yaptığınız zaman, değiştirdiğiniz dosyaları FTP yoluyla tekrar sunucuya göndermelisiniz.

HTML sitelere admin paneli eklenemez çünkü bu siteler veritabanı kullanmaz ve bu nedenlede dinamik site değildirler. Dreamweaver ile yaptığınız bir siteye admin paneli eklemek için PHP bilmeli ve PHP dili ile bir site hazırlamalısınız. Statik ve dinamik siteler arasındaki farkı Site Açma Yöntemleri sayfasında açıklamaya çalıştım.
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Re: Html Siteye Admin Paneli Nasıl Eklenir?

Mesajgönderen Zubizaretta » Pzt Eyl 05, 2011 11:36 am

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
Zubizaretta

Dön Genel Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir