E-ticaret sitesi yapımı

Site yapımı ile ilgili genel konuların paylaşıldığı forum

E-ticaret sitesi yapımı

Mesajgönderen zadir » Pzt Eyl 19, 2011 10:30 am

E-ticaret sitesi (beyaz eşya) kendim yapabilirmiyim,yoksa bir uzmana mı yaptırmalıyım...

Hostgator'dan 3 yıllık business paketi ortalama 650 tl ye alsam kredi kartlı ödeme koyabilirmiyim...
Domaini de Hostgator'dan alıyorum 15$ acaba 3 yıllık mı, yoksa 1 yıllık mı...
zadir

Re: E-ticaret sitesi yapımı

Mesajgönderen Marksman » Sal Eyl 20, 2011 5:45 pm

Şimdiye kadar hiç e-ticaret sitesi yapmadım, yapmayıda denemedim. Ancak E-ticaret scriptlerinin olduğunu okumuştum. Büyük ihtimalle bu scriptlerin kurulumu Joomla, SMF ve phpBB ile site yapmak ile birebir aynı. Özetlersem sunucu alıp veritabanı oluşturuyorsunuz, script dosyalarını sunucuya gönderip kurulum yapıyorsunuz. E-ticaret site scripti ve benzeri kelimeleri kullanarak Google'de ararsanız detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hostgator çok büyük ve güvenilir bir firmadır. İstediğiniz paketi satın alıp kredi kartı ile sorunsuz bir şekilde ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca firma Avrupa'da datacenter açtı, siteler artık daha hızlı açılıyor, yönetim panelini Türkçe'ye çevirebiliyorsunuz ve gerektiğinde Türkçe destek alabiliyorsunuz.

Domaini hostgatordan almadığım için kesin birşey söyleyemem ancak 3 yıllık alan adını 15 dolara kaydedeceklerini zannetmiyorum. Büyük ihtimalle yıllık 15 dolar talep ediyorlardır. Paket alırken cheap25percent promosyon kodunu kullanırsanız alışverişinize %25 indirim uygulanır.
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Dön Genel Konular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir