Merhaba üstadlar ilk öncelikle göstereceğiniz yardım için tşk ederim şimdiden bir site yapmak istiyorum bana bu konu yol göstermenizi rica ediyorum örnek site: admin tarafından değiştirildi sitenin aynısı olacak tabi renk değişik olabilir bunu yapabilmem için ilk öncelikle nasıl bir yol izlemem lazım hangi programla hangi kodları nasıl kullanarak yapabilirim acil desteğinize ihtiyacım var saygılar..
Bahsettiğin sitenin çok daha iyisini Dreamweaver veya Joomla ile yapabilirsin. Ben sana Dreamweaver kullanmanı tavsiye ederim. Dreamweaver ile site yapımı sayfasından başla, sorun yaşadığın, anlamadığın yer olursa ben yine buradayım.
large yazdı:hocam Dreamweaver programının full program linki varsa bana gnderebilirmisiniz indireyim
Bulunduğum ilçede günde 20 kez elektrik kesildiği için Download adresini birtürlü paylaşamadım. Yakın zamanda hem buraya hem sitenin ilgili sayfasına download linki ekleyeceğim ama şimdi değil malesef. Ayrıca Dreamweaver CS4 veya Dreamweaver CS5 Download diye Google'de aratırsan sen de çok rahat bulabilirsin.