ftp ile nasıl site yayınlayacağım?

Site yayınlama ile ilgili konuları paylaşıldığı forum

ftp ile nasıl site yayınlayacağım?

Mesajgönderen irfan » Pzt Eki 03, 2011 9:21 am

selam.sevgili admin arkadaşım öncelikle nasıl site yapılacağını paylaştığın için teşekkür ederim.ben senin yaptıklarına bakarak bir web sitesi kurmaya çalışıyorum fakat siteyi yayınlama konusunu anlayamadım.yani filezilla yı yükledim.anabilgisayar,kullanıcı adı,parola gibi kısımlara sen freezoka yazmışsın.ben oralara ne yazacağımı bilmiyorum.awardspace de ftp manager bölümünde çıkan
Inside this section you can create FTP access to your web hosting account (hostname, username and password).

FTP Hostname: irfanozyuksel.atwebpages.com
FTP Username: see in the table below
FTP Password: If you haven't changed it, password is the same as your initial hosting's account password for the default #1 FTP account. For the other FTP accounts password is the one you have assigned upon creating the specific FTP account.

FTP Username: 859406_
FTP Password:
Confirm Password:
FTP Path (optional): /home/www/
You can set custom FTP path to your FTP account, so that you can access certain folder in your directories at FTP login.
bu kısımlara ne yazmam gerekiyor?
lütfen yardımcı olun.
irfan

Re: ftp ile nasıl site yayınlayacağım?

Mesajgönderen Marksman » Sal Eki 04, 2011 10:34 pm

İrfan bey ftp ile sunucuya bağlanmak için 3 şey gerekiyor. Site adresi kullanıcı adı ve parola. Paylaştığınız yazıya göre:

Sitenizin adresi: irfanozyuksel.atwebpages.com
Kullanıcı adınız: 859406_
Şifreniz: Şifreniz awardspace'ye kaydolurken yazdığınız şifre ile aynıdır. Bu verilerle ftp programı ile sunucuya bağlanabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Marksman
Site Admin

Dön Site Yayınlama

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir